Återvinn din hemsida

Symbol återvinning

Hemsidor åldras fort!

Många tänker inte på att en hemsida snabbt blir omodern, och får lägga stora summor på att låta bygga nytt —  igen!


Det kan inte sägas annat än slöseri, att behöva kasta saker bara för att de verkar gamla. Tänk om man istället kunde återvinna en hemsida, ungefär så som vi gör med allt annat nuförtiden t.ex. kartong, metall, glas osv. Men riktigt så går det tyvärr inte att göra än ...förren aldeles nyligen.

Om du hade en plattform där tekniken skulle uppdateras automatiskt, med allt det senaste som webben har att erbjuda, och lätt kan byta utseende och funktion när och hur du vill, så skulle du aldrig behöva en ny hemsida igen.

Allt du behöver skulle finnas där, som inbyggda funktioner, utan krångel med integrationer och tredjepartstjänster som behöver ständig tillsyn.

Det jag talar om är förstås Snowfire Magnet, en svensk plattform för drivna företgare och som växer snabbt i popularitet.

Jag kan inte annat än att rekommendera dem varmt. Vill du ha hjälp med att skapa din "eviga och återvinningsbara hemsida" så tveka inte att kontakta mig.

Vill du istället göra det själv?
Det är gratis att testa, håll på tills du känner att det är rätt för dig. När du senare vill gå live så kan du använda koden "aforisma" och ta kontakt med mig för att få bra rabatt första året

www.snowfire.se


Hemsidan — Din viktigaste marknadsinvestering