Jag måste vara sämst på mitt jobb...

Det här kan väl inte gå ihop? Att jag jobbar som webbdesigner, och sen säger till alla att "du kan själv" - det måste väl ändå vara den sämsta affärsidén någonsin? 


Det är mer än bara "tro på dig själv" eller andra uttjatade klyschor. Inte kan väl jag rå för att moderna plattformar har förändrat spelplanen i grunden, att det vi trodde om webb och hur det fungerade inte längre gäller?

Idag behövs det nämligen inte dyra IT-team eller att du tvingas betala stora summor vartannat år för att bygga ännu en ny hemsida, bara för att hänga med i utvecklingen (för en gammal sida skrämmer ju bort kunder).

Men detta vill de flesta webbyråer förstås inte prata om...vissa kan ju tjäna stora pengar på att låta enkla saker verka svårt, och ta betalt därefter (likt många andra brancher, ska tilläggas).

Men för alla oss som är passionerade för vad vi gör, att vi med våra verksamheter vill göra skillnad i världen och för andra människor, är det dåliga nyheter.

... men det behöver inte vara så.

Jag känner nämligen många som har byggt sina hemsidor själva (och jag är en av dem. Det var faktiskt så mitt intresse för webb började).

Fast du kanske är för oteknisk för det? - Nej knappast! Det är en gammal föreställning som ännu finns kvar (och som ju en del tjänar multum på). Tekniken har gått framåt, något enormt, och är nu lättare än någonsin.

Till exempel, när jag har levererat en ny hemsida åt kund, så visar jag inte hur de ska göra. Nope! Istället är jag bara med och ser på när de testar sig fram och omedelbart upptäcker att de intuitivt kan, utan någon som helst utbildning. (jag finns förstås tillgänglig för frågor). Klarar du att hantera en vanlig smartphone så är du kvalificerad.

Och nu kan de själva uppdatera och ändra på sidan närsomhelst och varsomhelst, både innehåll och utseende, på bussen, i hängmattan etc.

Det här kan du också göra, och du har inte ens något att förlora. Plattformen jag talar om är faktiskt är gratis att testa och det räcker med en epost för att komma igång. Du får till och med bygga klart sidan i lugn och ro innan du lanserar och går live, utan att det kostar något.

För detta är en ny (och Svensk!) plattform, och som jag anser är framtiden för hemsidor. Inte någon gammal torr och tråkig sak (varför ha ett tråkigt liv?). Jag berättar ofta om den för alla jag träffar och känner.

Fast det är inte alla som fattar direkt. Typ som när du tipsar någon om din favorit-tvserie och det dröjer ett halvår (...och fler påtryckningar senare) innan de faktiskt testar, och går från att vara oförstående till att bli de största fansen).

Men skulle du mot förmodan inte trivas... ja då behöver du inte göra något alls, kontot raderas automatiskt efter 30 dagar. Du har verkligen inget att förlora, bara allt att vinna.

Här kan du testa plattformen jag menar, och bygga din egen hemsida:

Japp, jag vill köra igång nu direkt!

Nåja, jag ger det en chans och provar
(Tacka mig sen) 

Lycka till med din verksamhet!

/Dag Gimleström
Grundare och webbdesigner på Aforisma AB

P. S

Men hur blir det nu för mig? Får jag några uppdrag ? Eller är min roll utspelad när allt är så enkelt?

Du kommer faktiskt inte ett behöva mig (eller någon som mig) för att enkelt skapa en duglig hemsida själv.

Nu har du hört allt om min förskräckliga affärsidé. Men helt kört för mig är det ändå inte... för det finns beprövade knep och metoder för framgång.

T.ex. Hur du sticker ut från mängden och får fler kunder, eller bäst når ut med ditt budskap. Och hur mycket bättre kan det bli med design för att vi människor ska trivas på din hemsida?

Det finns tidlösa principer som gäller vid all kommunikation och för alla typer av försäljning. Där kan jag hjälpa dig, med praktisk psykologi och webb-knep som kraftigt ökar dina chanser att nå ut och lyckas med alla dina mål. Tillsammans skapar vi din dröm-hemsida (men bara om du vill! Annars vägrar jag).

Ta kontakt och vi kan höras på videolänk om uppdraget! Då bollar vi vad du vill göra och vad du vill uppnå med din hemsida - och hur vi tar oss dit. Vi känner ganska fort om vi vill köra eller ej, och det är inte mer med det.


OBS!
Ibland kan det vara svårt att nå mig. Jag har ofta flera uppdrag parallellt, eller på kö. Men jag försöker ordna så att vi hörs så snart som möjligt.

Allt gott!
PPS
Via min länk så är det förresten enklare att få kontakt med mig, t.ex. om du börjar bygga din sida själv och senare kommer på att du vill ha proffsknep för vissa avsnitt. Dessutom får du då ta del av ev. rabatter jag kan ge för tillfället. Jag delar länken igen här:

Jag vill bygga min hemsida själv (med Aforisma's special-länk)

Vill du kontakta oss?

Berätta lite om vad du vill göra. 
Vi hör av oss så snart vi kan!

Utvald hemsida: Prioraty Wines