Utvald hemsida: Prioraty Wines

Det märks genast att Jerker och Åsa Bergström är mycket kunniga och har ett stort intresse för vin. 


Men inte för vilket vin som helst. Prioraty Wines fokuserar enbart på vin från ett litet, litet område i katalonien, Spanien – DOQ Priorat. Det är ett av endast två områden i Spanien med den högsta kvalitetsklassningen. 

Även för mig som inte är insatt och sällan ens dricker vin, så kunde jag inte undgå att fängslas av storyn och av området DOQ Priorat när Jerker började berätta. Det blir så romantiskt med de små byarna uppe bland bergen, i ett kargt landskap och där vin är ett hantverk som görs för hand – av en varsam och kunnig sådan.  

Nu har Prioraty Wines en ny hemsida, där de vill hedra de passionerade producenterna och odlarna i området, som man nu får komma närmare och veta mer om, både personerna bakom, gårdens historia och deras specialiteter.

Vinerna kan du också läsa mer om på sidan och beställa via länkarna till systembolaget. Eller varför inte boka en privat provning, för kompisarna eller kollegorna? 

Bland bergen i DOQ Priorat

Vin med högsta kvalitetsklassningenPrioraty Wines – Stora viner från små producenter


Besök sidan

Nu har Jerker och Åsa full kontroll på sin nya hemsida själv, där det på plattformen Snowfire är lätt att ändra utseende eller posta nya inlägg närsomhelst. På så sätt känns sidan alltid fräch och levande, och växer med dig som företagare.

Snowfire Design Awards 2022 – Aforisma i juryn