Bästa hemsidan för egenföretagare

Vad är det som gör att du lyckas?

Varför är hemsidan så viktig? 

Det är på hemsidan du skapar ditt varumärke och bygger förtroende — det som ger dig kunder. Inget liknande går att göra i en feed på sociala medier, vilket snarare kan vara ett komplement. Alla de bästa företagarna vet detta och kan därför satsa stora summor för att få hemsidan rätt. 

Men är en dyr hemsida automatiskt bättre (och är det etiskt att leverera en dyr hemsida som inte presterar)? En modern hemsida är förresten mycket mer än bara en kontaktannons, det blir navet som effektiviserar din verksamhet. 

  • Den definierar ditt företags känsla och image
  • Visar pålitlighet och ger kunder
  • Effektiviserar verksamheten ditt affärsnav

Varför Aforisma?

Istället för att bara leverera glansig grafik (och kompensera avsaknaden av kunder med dyrköpa annonser) så skapar Aforisma hemsidor som kan stå på sina egna ben. Det betyder att de växer organiskt av sig själva och syns bättre och bättre över tid. 

Varje sida är ett hantverk, anpassat efter dig, dina mål och din verksamhet. Att ta fram det unika i vad du gör så att kunder förstår varför de ska välja dig, trots att det finns så många andra som erbjuder (till synes) liknande tjänster och produkter.

Hej!

Jag heter Dag och hjälper dig skapa din drömhemsida.

Nöj dig inte med en hemsida som bara är grafiskt snygg, den måste också vara designad till dess syfte - att det är här du säljer dina tjänster & produkter, eller når ut med ditt budskap som förbättrar världen. 

Hur bra produkt/tjänst du än har spelar ingen roll ifall ingen annan också förstår det, eller om de inte kan hitta dig. God kommunikation och strategi låter dig nå de mål och visioner du har som företagare.

3 steg — Så här går det till!

Det kostar inget att höras på videosamtal, vi känner snabbt av om det känns rätt eller ej, och det är inte mer med det. Dessutom samarbetar vi och stämmer av under resans gång — du kommer bli nöjd med slutresultatet!

Kontakta mig

Berätta lite vad du vill göra och om du har några funderingar.

(Jag är ofta upptagen, men jag hör av mig så snart jag kan)